Σεισμόσ Κρήτη / Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους - Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Σεισμόσ
Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Σεισμόσ from www.newsit.gr
Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη του σεισμού μεγέθους 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021), .

Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος .

Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη του σεισμού μεγέθους 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021), . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους.

Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα.

Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Σεισμόσ
Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Σεισμόσ from nb.bbend.net
Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου .

Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη του σεισμού μεγέθους 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021), . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές.

Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας .

Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Σεισμόσ
Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Σεισμόσ from www.ieidiseis.gr
Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη του σεισμού μεγέθους 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021), . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη.

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας .

Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν την εξέλιξη του σεισμού μεγέθους 6,3 ρίχτερ που ταρακούνησε την κρήτη το μεσημέρι της τρίτης (12.10.2021), . Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι.

Σεισμόσ Κρήτη / Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους - Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι.. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη.